Calatoria Eroului

Calatoria Eroului

Calatoria Eroului si ce se intampla cu noi atunci cand iesim din universul cunoscut, patrundem pe teritorii noi necunoscute si ne intoarcem un "altul".


Sarbatorile Vin

De la Saturnalii la ideea semnificatiei de impreuna, timpul investit in dar si oamenii singuri in aceasta perioada.


Pentru ca Pot

Formarea Psihismului si Relatia Copil-Mama

Am povestit in cadrul emisiunii “Pentru ca Pot!”, alaturi de Cornel Gabriel Pasare pe Neptun Tv, despre formarea Psihismului si cea mai importanta relatie spre care ne putem apleca pentru a indrepta ceva in acest prezent si anume relatia Copil-Mama. Cum ia nasterea toata aceasta lume interioara si cum calatorim in viata cautand sa-i dam un Sens si o Semnificatie, puteti descoperi in aceasta emisiune.


Sarbatori cu Sens!

In Natura noastra exista starea prin care sa fim prezenti in viata celorlalti, asa cum Natura este pregatita si prezenta pentru noi.


Postul ca Limita cu Sens

Postul ca Limita cu Sens

Despre Post si Limite ca manifestare colectiva si dinamici psihice cu Sens. In acest prezent atat de diversificat si niciodata suficient, va invit sa va intrebati si sa observati importanta limitelor in viata noastra.


Retreat Alchimia Sufletului Ubud Bali

Retreat "Alchimia Sufletului" in Bali este o calatorie ce are loc de doua ori pe an. In Martie de Noul an Balinez (Nyepi day) si in Noiembrie de Sarbatoarea Luminii (Diwali).


Alchimia Sufletului TV ARAD

ALCHIMIA SUFLETULUI

Despre Est in cadrul emisiunii din Vest, Cate-n luna si-n stele​, la TV Arad! Despre Alchimia Sufletului si acest concept pe care l-am pornit in anul 2017!


Alchimia Sufletului

Jurnal Tv Arad

Alchimia este considerată o forma de investigație a naturii dar și o disciplina filosofica și spirituală.
In ultimii ani, tot mai mulți dintre noi se îndreaptă spre transformare de aceea se vorbește mult despre alchimia sufletului.
Psiholog Alexandru Batinas , un căutător și un calator al acestei lumi , susține seminarii și workshopuri in toată țara.
Zilele acestea el a fost invitatul Codrutei Belean in studioul Televiziunii Arad.


01.01.2018

01.01.2018

Noul Soare al anului 2018, de la rasarit si pana la apus...cand s-a retras doar pentru a-i face loc ei, o Luna Plina. Un video ca Metafora pentru Intreg.


Identitate, Diversitate, Autenticitate

O emisiune despre formarea Identitatii, Diversitate, Autenticitate, Mecanisme de Aparare, Atasament si Emotii, despre Modelele pe care le putem oferi celorlalti si despre TIMPUL in dar!

Spre finalul emisiunii am atins alaturi de Gabi, subiectul Rolul Psihologului in viata noastra. Un subiect care sper sa intre din ce in ce mai mult in normalitatea noastra, ca o imbratisare a Diversitatii care suntem si a Autenticitatii care putem fi!

#SePoateSiAltfel #Diversitate #Autenticitate #SarbatorileVin #AlchimiaSufletului #RetreatBali


Relatia Psihicului cu Mediul, Visele si Inconstientul, Retreat

Care este Relatia dintre Psihic si Mediu? Dar dintre Vis si Inconstient? Am povestit despre asta si despre efectele unui Retreat in emisiunea Arta de a trai


Calatoria ca forma de Cunoastere si Adevar

Orice calatorie in necunoscut iti poate aduce atat de mult cunoscut! Am povestit in aceasta emisiune despre calatoriile ca forma de Cunoastere si cautare de Adevar.


Arta Relatiilor si Continuitatea Lor

Dinamica Relatiilor inseamna punct si in continuare, intotdeauna in miscare, schimbare si transformare! <3 Despre Relatii, forme de Iubire, Parinti si Orice altceva dinamic si in Doi, ca o curiozitate despre NOI si o Arta a Adevarului...tot despre Noi.


Relatia Psihic Hrana

Relatia Psihic – Hrana

Hrana este un element important in viata noastra si influentator al starii de bine. Va invit sa va observati aceasta dinamica dintre starile dumneavoastra si alimentele pe care le consumati. Frumusetea vine din interior, dar ea este influentata puternic si de ceea ce introducem in noi din exterior.
Va astept sa observam aceasta Relatie Psihic - Corp - Mediu - Suflet in Tabara "Alchimia Sufletului" 7 Zile in Maramures!


Arta Relatiilor si Dinamica lor

Am inceput acest subiect in emisiunea "Arta de a trai" cu Gabriela Badila, pe Neptun Tv. Va exista si o continuitate, avand in vedere Timpul de care este nevoie pentru a intelege si a aseza mai constient Relatiile si formele de Relatii pe care le avem in fiecare zi.


Arta de a trai

Arta de a trai

Dupa 11 ani, alaturi de Gabriela Badila in cadrul Emisiunii "Arta de a trai" pe Neptun Tv. Am povestit despre experientele din India si Nepal, Atelier "Alchimia Sufletului" si ce inseamna Consultanta de Dezvoltare Personala.


Atasamentul de Obiect si Ritualuri de Curatare

Atasamentul de Obiect si Ritualuri de Curatare | Focus Magazin

Am fost prezent in emisiunea Focus Magazin, unde am povestit despre aceasta perioada. De la post si formele pe care acesta le imbraca, la curatenia de primavara si atasamentul fata de obiecte, ritualuri de curatare a spatiului in care esti si cum sa facem loc noului in viata noastra!