Sedinte de Consultanta Personala in Dar in zilele 25 si 31 Decembrie

V-am vorbit despre Timpul in Dar din aceasta luna, Timp care suntem si din care suntem si pe care-l putem oferi.

Pentru ca aceste zile sunt semnificative in viata oricarui individ si pot comporta anumite trairi, stari si ganduri, am simtit sa vin cu aceste SEDINTE PERSONALE ca Timp in Dar.

Sedintele vor avea un cadru de 45 de minute, 6 la numar (atat pe 25, cat si pe 31), prin conferinta video (skype sau facebook).

Inscrierile se fac printr-un mail care sa contina: Numele dumneavostra, Oras, o scurta introducere a momentului prezent in care va aflati, un cuvant care sa descrie aceasta perioada si ziua in care doriti sedinta. Toate aceste vor fi trimise la : alexandru@batinas.ro

Sedintele vor incepe la ora 12:00, ultima fiind la ora 17:00. Ordinea sedintelor ca ore o sa fie data de ordinea inscrierii. In cazul in care disponibilitatea pentru ziua in care va doriti sedinta nu exista, aceasta urmeaza sa fie reprogramata doar daca mai exista loc.

Sedintele se adreseaza atat persoanelor din Romania, cat si din strainatate. Vom vorbi in Limba Romana sau Limba Engleza.

O sa va rog sa reflectati la decizia dumneavoastra inainte de a ocupa acel Timp. Este important sa intelegeti ca unei alte persoane chiar ii poate folosi in aceste vremuri, de aceea apelez la maturitatea dumneavoastra inainte de a rezerva Timpul. Un alt aspect important este parcurgerea articolelor inainte de sedinta.

#SePoateSiAltfel #SarbatorileVin #TimpInDar

O luna Decembrie cu Sens si TIMP in dar! 

 

Pana atunci, ne intalnim in continuare in cadrul Workshopului “Sarbatorile Vin!…” din 22 Decembrie in Constanta!  

In Martie va avea loc si Retreat “Alchimia Sufletului” in Bali, de Noul an Balinez.

Sa ne intalnim cu Sens!