Am pornit acum trei ani taberele Alchimia Sufletului si deja toti participantii stiu ca aceasta metafora este cea care dezvaluie procesul central al Taberei, UMANUL! Drumul de la Special la Uman! Un drum greu si anevoios, dar eliberator.

Dincolo de ceea ce gandim sau rationalizam sa asezam intr-un viitor, destinul isi face loc atunci cand noi ne eliberam, lasandu-i cale libera la implinire si intamplare. 

In continuare, cea mai profunda intrebare si cea care-mi este compas in profesie, ramane: Cum eliberezi un destin spre a sa realizare?

O tabara de Cunoastere, Explorare, Transformare si Constientizare. Sapte zile in care vom explora impreuna Relatia Minte-Corp-Mediu-Suflet si vom porni intr-o Calatorie interioara spre Sens. 

Pentru cei care deja sunteti acomodati cu abordarea pe care o folosesc, aceasta saptamana este despre ORICE. Pentru ca Sufletul se manifesta prin orice, tot asa si orice semn isi gaseste sensul doar intr-o Relatie:

“Un Suflet are nevoie de un alt Suflet pentru a se putea oglindi.” – Socrate

Partile neintegrate din noi vor ramane Inconstiente si proiectate in afara noastra cata vreme nu formulam intrebarile care sa ne adune inapoi in noi.

Ceea ce nu vede omul este ca in judecatile/etichetele aruncate catre un altul exista parti din Sinele lui care nu i-au fost acceptate intr-un “atunci si acolo” si nu reuseste sa le mai integreze intr-un “aici si acum”. 

Este de ajuns un om cu care sa-ti permiti sa te debarasezi de masti si lumea capata Sens.

Dinamica de grup ramane cea mai profunda interventie si cel mai activ cadru, fiecare participant oglindind parti din noi uitate sau puternic aparate, acele parti din noi care ne impiedica sa fim chiar noi.

Identitate, Diversitate, Autenticitate si Continuitate sunt cei patru stalpi care-mi sustin activitatea si pe care-i vom consolida impreuna cu fiecare continut adus in aceste zile.

Asa cum marea capata forma si sens prin limitele construite de mal, tot asa si noi ne putem defini intr-un cadru. Cel mai important instrument al acestor 7 zile este TIMPUL petrecut impreuna si LIMITELE CU SENS. Vom explora Timpul care se aseaza intr-o saptamana prin forma unui Jurnal. Exercitiile si activitatile zilnice vor incepe in fiecare zi de la ora 11:00 la ora 18:00. 

Tabara se adreseaza celor care si-au propus sa paseasca pe un drum mai real si mai aproape de ei, varsta minima fiind de 20 de ani. Oricare ar fi domeniul din care veniti, el nu poate decat sa ne imbogateasca prezentul, realitatea si grupul. Dincolo de orice, plecam mai bogati din aceasta saptamana datorita intalnirilor si a orizonturilor deschise de acestea.

Tema Taberei este data de dinamica grupului.

Va astept curios si cu pofta de lucru!

Puteti vedea mai multe imagini cu locatia aici: Vlahia Inn

Pagina Eveniment

29 August - 4 Septembrie 2020
Locatie: Vlahia Inn, Moeciu de Sus

Cost: 2550 Lei
Supliment Single: 450 Lei
Locuri: Minim 7 - Maxim 12 (primul inscris - primul loc ocupat)
INSCRIERI: alexandru@batinas.ro
Varsta Minima: 20 de ani

DATA LIMITA de inscrieri: 1 August 2020

Pretul include: cazarea, trei mese pe zi, cafea, apa, ceai, sucuri din siropuri naturale + toate materialele, instrumentele si altele necesare activitatilor acestei saptamani de lucru.

Transportul: Nu este inclus. In functie de orasul din care porniti, va voi pune in contact si cu alti participanti, astfel incat sa puteti calatori impreuna.

Plata se poate face in una, doua sau trei transe.

Locurile sunt limitate, 12 la numar. Primul inscris - primul loc ocupat.

INSCRIERI: alexandru@batinas.ro