O tabara de Cunoastere, Explorare, Transformare si Dezvoltare Personala. Sapte zile in care vom explora impreuna Relatia Minte-Corp-Mediu-Suflet si vom porni intr-o Calatorie interioara spre Sens.

Pentru cei care deja sunteti acomodati cu abordarea pe care o folosesc, aceasta saptamana este despre ORICE. Pentru ca Sufletul se manifesta prin orice, tot asa si orice semn isi gaseste sensul doar intr-o Relatie:

“Un Suflet are nevoie de un alt Suflet pentru a se putea oglindi.” – Socrate

Identitate, Diversitate, Autenticitate si Continuitate sunt cei patru stalpi care-mi sustin activitatea si pe care-i vom consolida impreuna cu fiecare continut adus in aceste zile.

Vom observa impreuna Dinamica Relationala cu ceilalti, cu Timpul, cu partea profesionala, cu spiritualitatea, cu familia si cu orice altceva semnificativ din viata ta, treptat sa te descoperi pe tine.

Va dezvalui aici cateva activitati si instrumente pe care le voi aborda in tabara: Arta Relatiilor si Dinamica lor, Mecanismele de Aparare, Povestea iMAGinata si Povestea Reala, Exercitii Proiective, Exercitii de Grup, Superstitiile -Traditiile si Ritualurile, Transgenerationalul, Exercitii de Somato-Terapie, Observatorul Observat, Calatoria Eroului, Dinamica Inter-Relationala si Intra-Relationala, de la Frica la Intelepciune, Cele 5 Elemente Feng Shui si Alchimia lor in personalitatea noastra.

Este de ajuns un om cu care sa-ti permiti sa te debarasezi de masti si lumea capata Sens.

Asa cum marea capata forma si sens prin limitele construite de mal, tot asa si noi ne putem defini intr-un cadru. Cel mai important instrument al acestor 7 zile este TIMPUL petrecut impreuna. Vom explora Timpul care se aseaza intr-o saptamana prin forma unui Jurnal. Exercitiile si activitatile zilnice vor incepe in fiecare zi de la ora 11:00 la ora 18:00. 

Tabara se adreseaza oricui, varsta minima fiind de 20 de ani. Oricare ar fi domeniul din care veniti, el nu poate decat sa ne imbogateasca prezentul, realitatea si grupul. Dincolo de orice, plecam mai bogati din aceasta saptamana datorita intalnirilor si a orizonturilor deschise de acestea.

Tema Taberei este data de dinamica grupului.

Va astept curios, cu drag si bucuros de intalnire!

Puteti vedea mai multe imagini cu locatia aici: Vlahia Inn

Pagina Eveniment

31 August - 6 Septembrie 2019
Locatie: Vlahia Inn, Moeciu de Sus

Cost: 2200 Lei
Supliment Single: 390 Lei
Locuri: Minim 8 - Maxim 12 (primul inscris - primul loc ocupat)
INSCRIERI: alexandru@batinas.ro
Varsta Minima: 20 de ani

DATA LIMITA de inscrieri: 1 August 2019

Pretul include: cazare, trei mese pe zi, cafea, apa, ceai, sucuri din siropuri naturale + toate materialele, instrumentele si altele necesare activitatilor acestei saptamani de lucru.

Transportul: Nu este inclus. In functie de orasul din care porniti, va voi pune in contact si cu alti participanti, astfel incat sa puteti calatori impreuna.

Plata se poate face in doua sau trei transe.

Locurile sunt limitate, 12 la numar. Primul inscris - primul loc ocupat.

INSCRIERI: alexandru@batinas.ro