SERVICII

CONSULTANTA PERSONALA

Simti ca se intampla ceva in viata ta si cauti un raspuns? Iti doresti sa intelegi? Vrei sa transformi un aspect al vietii tale? Descoperim Impreuna!

Sedintele se desfasoara fata in fata sau online, atat in Bucuresti, cat si in tara in orasele in care sustin Evenimentele. Pentru cerere, trimite-ti un e-mail la adresa alexandru@batinas.ro

CURSURI - WORKSHOPURI - ATELIERE

Workshopuri, cursuri si ateliere de dezvoltare personala, transformare si autocunoastere. In pagina de EVENIMENTE puteti urmari activitatile si orasele in care acestea se desfasoara.

CONSULTANTA BRAND & BUSINESS | Workshopuri | Team Building

Suntem ceea ce vedem si Transformam prin modul in care raspundem la toate acestea. Un brand sau o afacere, in orice forma ar exista in plan material, este sustinut de oameni. De aceea, tensiunile sau blocajele intalnite in afacerea ta pot proveni atat din plan personal cat si din influenta schimbarilor exterioare carora le opui rezistenta. Orice produs/brand/companie a fost inainte de toate o idee, o dorinta, o viziune, a fost ceva personal si ca si tine, trece printr-o Transformare.