Te invit sa mergem in insula Bali din Indonezia, sa pornim impreuna in calatoria Alchimia Sufletului si sa pasim in NOUL AN BALINEZ. 

Schimbam mediul si vedem ce ORICE din tine se poate Transforma. Atunci cand schimbarea pare sa vina mai greu din interior, schimbarea exteriorului lucreaza, actioneaza si are grija pentru ca aceasta sa se intample.

Asa cum Luna, Soarele si Adevarul nu pot fi ascunse, tot asa si Universul aseaza totul la locul sau si in Timpul potrivit. Mintea noastra este cea care va cauta povesti partiale si “adevaruri” pentru a explica stari si chiar pentru a gasi scuzele necesare in fata schimbarii.

Cu sprijinul lui Alexandru Batinas, vei avea ocazia sa identifici care sunt piedicile pe care ti le pui inconstient in calea devenirii tale. Constientizate, acestea vor putea fi lucrate in cadrul Atelierelor sustinute de Alexandru.

Tema Retreatului

Am ales aceasta perioada din an deoarece NOUL AN BALINEZ are un RITUAL aparte prin care este celebrat. O manifestare mai aproape de SENS! Timp de trei zile vom pasi cu toata insula in acelasi RITM al vietii, pe acelasi TIMP calculat de Preotii lor, in functie de Harta Cerului din acel prezent.

Bali este denumita si Insula Zeilor, fiind o insula in care Hinduismul a rezistat schimbarilor de credinte ce au avut loc in celelalte insule din jur. Prin Alchimia Sufletului in Bali, vom explora impreuna ORICE vei trai, descoperi, cunoaste, constientiza, atinge si simti acolo.

Tema Retreatului este despre ORICE exista in tine acum sau in acel prezent si are potentialul de a fi transformat, deoarece SUFLETUL se manifesta prin orice si orice semn isi gaseste sens si semnificatie doar intr-o RELATIE.

Atunci cand calatorim mai “departe” de casa si cand mediul este unul continator, aproape de paradis – asa cum este descrisa insula ca INTREG – si plina de cultura vizuala infuzata cu spiritualitate, continuturile tensionate si inconstiente, pot fi aduse intr-un plan prezent pentru a fi explorate, constientizate si integrate. Atunci cand calatorim in necunoscut, ne aducem aminte de atat de mult cunoscut, ne aducem aminte de NOI si potentialul nostru. Atunci cand calatorim in Diversitate, ne amintim de Autenticul care putem fi.

Cum se va desfasura retreatul?

Programul acestui retreat imbina dezvoltarea personala si spirituala cu activitati de explorare a templelor si a insulei, care vor invita la manifestarea celui care esti. 

Atelierele se vor desfasura timp de 4 zile si vor avea o durata de 5 ore pe zi.

In acest RETREAT fiecare participant va avea parte si de o sedinta de Consultanta Personala individuala, timp de 45 de minute, fata in fata.

Alchimia Sufletului este un Atelier pe care l-am sustinut si il sustin in continuare si in Romania, iar ceea ce am observat este ca el se aseaza diferit si Autentic in fiecare oras, fiind influentat de Obiectivitatea Subiectivitatii specifica fiecarei zone si a fiecarui OM. Imbinand studiile academice de psihologie si psihologie clinica, precum si cele facultative de psihanaliza, psihoterapie integrativa, psihosomatica si psihodinamica, cu cele de spiritualitate, astrologie, elementele feng shui, filosofie, religie si alte forme de manifestare ale limbajului, am inteles ca inainte de a vorbi despre Spiritualitate, Suflet, Corp, Mediu, este important sa intelegem Mintea, instrumentul principal implicat in traducerea acestora. 

In zilele noastre limbajul este cel care ne poate apropria, dar si cel care ne poate separa. Traim vremuri de destructurare a unor vechi credinte, forme si sensuri, prin accesul crescut la infomartie, stiinta si cunoastere. Tocmai in aceste vremuri calatoria Eroului interior este atat de importanta. Ea vine sa traseze acea Limita cu Sens, atat de importanta in intalnirea cu celalalt semnificativ! 

Prin calatorie, putem incepe sa exploram diferentele, sa cunoastem teritorii necartografiate inca…pentru a putea integra apoi Diversitatea care suntem, prin Autenticitatea pe care ne dam voie sa o exprimam. 

Vom invata impreuna sa facem loc ca ORICE altceva sa se intample! Pattern-urile sau tiparele repetitive, spuse ca povesti uneori in tacere, alteori galagioase, inainte de a fi transformate, este important sa fie ascultate, observate, intelese, acceptate si integrate.

Doar dupa ce plec la intalnire cu mine, pot merge la intalnire si cu celalalt!

In acest retreat vom explora impreuna Relatia Minte-Corp-Suflet-Mediu si vom intelege cum schimbarea vine atat din interior spre exterior, cat si din exterior spre interior, interiorul si exteriorul fiind intr-o relatie dinamica si cu o puternica influenta asupra noastra.

Identitate, Diversitate, Autenticitate si Continuitate sunt cei patru stalpi care-mi sustin activitatea. Patru stalpi care consolideaza templul Uman.

Despre Alexandru Batinas, Psiholog | Trainer | Consultant de transformare si dezvoltare personala: https://batinas.ro/about/

Emisiuni: https://batinas.ro/video/

Blog: https://batinas.ro/blog/

In afara Atelierelor vom face Ritualul de Purificare cu Apa Sfanta de la Tirta Empul, vom vizita Templele semnificative si pline de tot ceea ce inseamna NATURAL si DIVIN, vom petrece timp si in superbele orezarii unde vom servi pranzul, plantatia de cafea ne va oferi gustul aromelor acestei insule, vom beneficia si de o sedinta individuala la cel mai renumit vindecator din Bali si vom experimenta Leaganul deja celebru al insulei. Fiind pozitionati in Ubud, vom interactiona cu maimutele chiar la ele acasa, in Templul Maimutelor si vom explora la pas minunatul oras, locul emblematic al insulei unde s-a filmat “Eat, Pray, Love”.

Mergi la pagina evenimentului

Varsta Minima – 22 de ani.Pret: 1799 Euro pana la 1 Ianuarie 2019/ 1890 Euro dupa 1 IanuariePerioada: 04 – 14 Martie 2018Locuri: Minim 7 - Maxim 10Inscrieri si Informatii: 0755 030 302


Incluse:
Zbor Bucuresti – Denpasar – toate taxele incluse, bagaj cala, bagaj mana
Cazare 9 nopti la un superb resort de 5* din Ubud
Mic dejun, apa, ceai, cafea
Transfer aeroport-hotel-aeroport
Ateliere “Alchimia Sufletului” – 5 zile cate 4 h/zi
Consiliere individuala 60 min cu Alexandru Batinas
1 zi Exlorare insula (templu, orezarii, plantatii cafea)
Ritual de purificare cu apa sfanta la Templul Tirta Empul

Neincluse:

Asigurare calatorie (8 euro prin agentie)
Pranz, cina (aprox 150 euro/persoana)
Sedinta individuala la Healerul Cockorde Rai
Activitati de Explorare (Templele si altele propuse de Alexandru, pe care le veti alege impreuna in functie de dinamica grupului)

Plata se poate face in doua sau trei transe.

Supliment pentru Camera Single: 320 euro