Retreat ALCHIMIA SUFLETULUI in BALI 6-16 NOIEMBRIE

Te invit sa mergem in insula Bali din Indonezia si sa pornim impreuna in calatoria Alchimia Sufletului.

Schimbam mediul si vedem ce ORICE din tine se poate Transforma. Atunci cand schimbarea pare sa vina mai greu din interior, schimbarea exteriorului lucreaza, actioneaza si are grija pentru ca aceasta sa se intample.

Asa cum Luna, Soarele si Adevarul nu pot fi ascunse, tot asa si Universul aseaza totul la locul sau. Mintea noastra este cea care va cauta povesti partiale si “adevaruri” pentru a explica stari si chiar pentru a gasi scuzele necesare in fata schimbarii.

Impreuna vom identifica piedicile pe care ti le pui inconstient in calea devenirii tale. Constientizate, acestea vor putea fi lucrate in cadrul atelierelor.

Alchimia Sufletului este un Atelier pe care l-am sustinut si il sustin in continuare si in Romania, iar ceea ce am observat este ca el se aseaza diferit si autentic in fiecare oras, fiind influentat de Obiectivitatea Subiectivitatii specifica fiecarei zone si a fiecarui OM. Imbinand studiile academice de psihologie si psihologie clinica, precum si cele facultative de psihanaliza, psihoterapie integrativa, psihosomatica si psihodinamica, cu cele de spiritualitate, astrologie, elementele feng shui, filosofie, religie si alte forme de manifestare ale limbajului, am inteles ca inainte de a vorbi de Spiritualitate, Suflet, Corp, Mediu, este important sa intelegem Mintea, instrumentul principal implicat in traducerea acestora. In zilele noastre limbajul este cel care ne separa si traim vremuri de destructurare a unor vechi credinte, forme si sensuri. Tocmai in aceste vremuri nesigure, putem explora intelepciunea si potentialul transformator al nesigurantei.

Vom invata impreuna sa facem loc ca ORICE altceva sa se intample! Pattern-urile sau tiparele repetitive, spuse ca povesti uneori in tacere, alteori galagioase, inainte de a fi transformate, este important sa fie ascultate, observate, intelese, acceptate si integrate.

Doar dupa ce plec la intalnire cu mine, pot merge la intalnire si cu celalalt!

In acest retreat vom explora impreuna relatia Minte-Corp-Suflet-Mediu si vom intelege cum schimbarea vine atat din interior spre exterior, cat si din exterior spre interior, interiorul si exteriorul fiind intr-o relatie dinamica si cu o puternica influenta asupra noastra.”

Bali este denumita si Insula Zeilor, fiind o insula in care Hinduismul a rezistat schimbarilor de credinte ce au avut loc in celelalte insule din jur. Prin Alchimia Sufletului in Bali, vom explora impreuna ORICE vei trai, descoperi, explora, cunoaste, atinge si simti acolo.

Tema Retreatului este despre ORICE exista in tine acum sau in acel prezent si are potentialul de a fi transformat, deoarece SUFLETUL se manifesta prin orice si orice semn isi gaseste sens si semnificatie doar intr-o RELATIE.

Atunci cand calatorim mai “departe” de casa si cand mediul este unul continator, aproape de paradis – asa cum este descrisa insula ca INTREG si plina de cultura vizuala infuzata cu spiritualitate – continuturile tensionate si inconstiente, pot fi aduse intr-un plan prezent pentru a fi explorate, constientizate si integrate. Atunci cand calatorim in necunoscut, ne aducem aminte de atat de mult cunoscut…ne aducem aminte de NOI si potentialul nostru.

Cum se va desfasura retreatul?

Programul acestui retreat imbina dezvoltarea personala si spirituala cu activitati de aventura si explorare a insulei care vor invita la manifestarea celui care esti, la identificarea resurselor interioare dar si a limitelor pe care le avem cu totii, astfel incat procesul transformarii sa inceapa.

Atelierele se vor desfasura timp de 5 zile si vor avea o durata de 3 ore pe zi.

Pe langa Ateliere, fiecare participant va avea parte si de o consultanta personala individuala, timp de 90 de minute, fata in fata.

In afara atelierelor, vom vizita cele mai frumoase temple ale insulei, superbele orezarii, vom face un ritual de purificare cu apa sfanta si vom experimenta o sedinta individuala la cel mai renumit vindecator din Bali. Vom interactiona cu maimutele chiar la ele acasa, in Templul Maimutelor si vom explora la pas minunatul Ubud, locul emblematic al insulei unde s-a filmat “Eat, Pray, Love”.

Varsta Minima – 22 de ani.

INSCRIERILE se vor face direct pe siteul SOULRETREAT sau la telefon: 0755 030 302