Cautam sa ne “ghicim” viitorul la care vom ajunge fara sa ne gandim ca de fapt exista o neliniste interioara care cauta doar alinare.

– Daca o sa rezolv problema asta la mine, unde o sa duca asta?

– La impacarea cu tine.

– Si despre viitor ce imi poti spune? O sa fie altfel?

– Ca oricare ar fi el, tu esti impacat cu tine.

– Si totusi…viitorul cum o sa fie?

– Nu stiu.

– De ce cautam atunci sa ne ghicim viitorul?

– Pentru a ne linisti partea din noi pe care refuzam sa o intelegem si sa o integram.

– Deci conteaza cum o sa ma simt eu, nu viitorul.

– Da.

Cautam sa ne “ghicim” viitorul la care vom ajunge fara sa ne gandim ca de fapt exista o neliniste interioara care cauta doar alinare.

Gaseste-ti partea interioara care manifesta neliniste fata de viitor, cauta sa o exprimi si viitorul se va turna el in forma lui, iar tu il vei intampina din forma ta.

Viitorul este un timp care se intampina, dar omul se ambitioneaza sa-l cucereasca spre linistea propriilor angoase.

De aceea unii calatoresc in aceasta viata si altii asteapta o minune sau cauta una. Aceasta asteptare este cea a unui copil fata de un parinte care sa-l asigure de ceea ce va urma…important este sa ramana impreuna pana cand acest copil dobandeste forta necesara sa intampine viitorul si pe propriile lui forte.

 

 

Continuam la  finalul verii cu Tabara “Alchimia Sufletului” Moieciu 2019  Si Retreat “Alchimia Sufletului” INDIA 11-22 Septembrie 2019   si calatorim spre noul an intr-o Calatorie spre Sens in Bali 28.12.2019-8.01.2020.

In Bucuresti incepe sa se formeze un nou grup de suport care va incepe din Octombrie. Inscrieri si informatii: alexandru@batinas.ro