Sarbatorile vin!..si odata cu ele si toate dinamicile familiale si relationale, constiente si inconstiente.

Inspiratia principala pentru acest Workshop vine din Bali. Acolo exista o Sarbatoare numita Nyepi, noul an balinez. In aceasta zi, toata lumea de pe insula este invitata la introspectie si la evaluarea dinamicilor relationale din anul ce a trecut spre a le putea indrepta in anul care vine. Astfel a luat nastere acest workshop, inainte de Sarbatorile noastre semnificative.

Un workshop de dezvoltare personala, explorare si cunoastere a dinamicilor relationale. Perioada Sarbatorilor, pe langa simbolistica, toate luminitele si bucuria cadourilor, mai comporta uneori si aceasta parte tensionata. Ceea ce se promoveaza ca perioada de liniste si odihna, poate sa fie traita in mod autentic de fiecare, in functie de continuturile personale accesate, de evenimentele din trecut si de trairile care asteapta sa fie exprimate. Sarbatorile functioneaza uneori precum un VIS, o repetitie in fiecare an, aceleasi asteptari…aceleasi rezultate. Aceasta repetitie o putem intrerupe in momentul in care o exploram si alegem sa o constientizam. 

De la an la an, proiectam anumite sperante atat asupra celorlalti cat si asupra Sarbatorii in sine, dar simtim si anumite  asteptari din partea celorlalti asupra noastra. Tot in aceasta perioada ne strangem sa impartasim si din realizari, astfel incat ne adunam toate evenimentele semnificative din an pentru a le integra, atat la nivel personal cat si in familie.  Comparatia este motorul principal in anularea autenticitatii si in aceasta perioada avem tendinta de a o folosi. 

Prin acest workshop invatam cum sa impartasim mai curat si mai putin deghizat ceea ce ne dorim. Impreuna vom elabora limbajul necesar pentru ca Sarbatorile sa fie traite ca Autentice si cu Sens.

Este important cum asezam ceea ce poate reveni de “Atunci si Acolo” in “Aici si Acum”, pentru a pasi in Noul An si in continuare.

Mergi la pagina evenimentului BUCURESTIMergi la pagina evenimentelor BACAU

Ne intalnim pe 15 Decembrie in Bucuresti, 22 si 23 Decembrie in BACAU, incepem la ora 11:00 si incheiem la ora 18:00.

Locatia le va fi comunicata participantilor dupa inscriere.

INSCRIERI: Trimiteti un email cu titlul SARBATORILE VIN si ORASUL la alexandru@batinas.ro
COST: 200 de Lei

Despre Alexandru Batinas: https://batinas.ro/about/
BLOG: https://batinas.ro/blog/
VIDEO: https://batinas.ro/video/

Varsta Minima: 22 de ani
Numarul minim de participanti: 7
Numarul maxim de participanti: 11
Data limita de inscrieri: 10/15.12.2018