Un subiect atat de profund si o Relatie atat de intima, incat putem o viata intreaga sa ne uitam la ea, contempland Miracolul Vietii si cautand Sensul si Formele Iubirii.

Vom descoperi impreuna dinamica relationala Mama-Copil de la momentul nasterii si pana in ziua de azi, ce inseamna o Mama Buna, o Mama Rea si o Mama Suficient de Buna.

Mama este fiinta cu care noi experimentam in aceasta viata prima forma de relationare si Iubirea. Tot in aceasta relatie atat de osmotica si profunda, apare pentru prima oara si Furia. Exploram impreuna modelul relational de Mama pe care fiecare dintre noi l-a internalizat prin propria sa dinamica interioara si pe care-l punem in act, uneori Inconstient, in diverse contexte de viata. Descoperim si prin ce moduri curioase cautam o Mama mai buna.

Mama este omul capabil sa ne aline cea mai profunda suferinta, dar si cea care ne poate dezarma in orice clipa. Puterea ei trece dincolo de Sensul dat de mediu si societate, aceasta relatie fiind una Vie si prezenta in interiorul nostru…asa cum este Viata.

Workshopul este destinat exclusiv…Oamenilor! De ce? Pentru ca fiecare Om care a intalnit Viata, a putut “participa” la acest Miracol doar in Relatie cu o Mama.