Inainte sa discutam despre Iubire si Relatii de Iubire este important sa ne aplecam asupra primei forme de Relatie. O conferinta ce are ca Tema centrala un Personaj Arhetipal si internalizat in fiecare fiinta, MAMA. Aproape in orice limba de pe acest Pamant, atunci cand auzim acest cuvant…nu avem cum sa ramanem nemiscati.

Conferinta “Mama, ca Sens si Semnificatie” isi propune sa prezinte aceasta dinamica relationala si evolutia ei, de la nastere si pana in prezent.

Ne putem uita spre cer si alte semnificatii in exteriorul nostru, in alt trecut sau alt viitor, dar avem totusi un Sens palpabil din care ne-am nascut si continuam si in aceasta zi, manifestandu-l in act asa cum stim si am trait din prima Relatie semnificativa.

Un subiect atat de profund si o Relatie atat de intima, incat putem o viata intreaga sa ne uitam la ea, contempland Miracolul Vietii si cautand Sensul si Formele Iubirii.

Conferinta se adreseaza in primul rand oamenilor! Nu exista om pe acest Pamant care sa nu fi experimentat aceasta Relatie, fie ea si in absenta unei Mame.

Vom descoperi impreuna dinamica relationala Mama-Copil de la momentul nasterii si pana in ziua de azi, ce inseamna o Mama Buna, o Mama Rea si o Mama Suficient de Buna.

Ne intalnim JOI, 7 Iunie in Bacau si JOI 14 Iunie in Oradea. Incepem la ora 17:00 si terminam la ora 21:00. Locatia le va fi comunicata participantilor dupa inscriere.

Video: https://batinas.ro/video/

 

Va astept curios si dornic de a impartasi cu voi! 

Mergi la pagina evenimentului BACAUMergi la pagina evenimentului ORADEA

Cost: 50 Lei

Inscrieri: alexandru@batinas.ro

Titlul mesajului: CONFERINTA MAMA

Locuri: Maxim 20

Varsta Minima: 22