Calatoria cu Sens si Spargerea Oglinzii Cunoscute

O conferinta de dezvoltare personala si cunoastere in care vom explora impreuna Sensul Calatoriei. Ce se intampla cu noi atunci cand calatorim si cum poate o calatorie sa transforme ceva in noi? Descoperim impreuna!

Atunci cand ne nastem, prima calatorie pe care o avem este in bratele Mamei. Pana cand ajungem sa ne ridicam pe propriile picioare, suntem purtati pe brate de orice om cu care interactionam. Atunci cand incepem sa mergem, treptat descoperim mediul si parintele este cel care sta si are grija de noi si toata intereactiunea noastra cu acesta. Parintele ne povesteste despre aceasta lume in care urmeaza sa pasim…

Lumea externa o putem descoperi prin ceea ce adultii cred despre aceasta si astfel imprumutam credinte ca si cum sunt ale noastre (uneori irationale) si o mai putem descoperi prin propria experienta…una mai Autentica si cu Sens. 

Lumea interna si cine suntem noi o putem descoperi prin parerea celorlalti despre noi si o mai putem explora si prin Calatoria Eroului…O calatorie cu Sens. 

Aud tot mai des folosit termenul “evadez”! “Vreau sa evadez, nu mai rezist, am nevoie de o pauza departe, vreau sa plec undeva si sa nu mai aud nimic.” Vom explora impreuna aceste dorinte care apar si sensul lor. 

Uneori putem calatori cu sens, alteori putem fugi pentru a ne intoarce la fel cum am plecat si continuam repetitia inconstienta.

V-ati intrebat de ce atunci cand calatorim, in cuplu sau cu prietenii, conflictele apar mult mai usor? V-ati intrebat de ce uneori in calatorie starea de anxietate creste? V-ati intrebat de ce uneori in calatorie cautam simboluri, cladiri si gusturi familiare/asemanatoare cu cele de acasa? V-ati intrebat de ce uneori cautam sa evadam si sa “scapam” de realitate prin calatorie? Sau de ce unele calatorii dureaza atat de putin si parca nici nu ai simtit cand a trecut timpul? De ce putem sa fim mai liberi si mai autentici intr-o alta cultura? Sau de ce unii aleg sa se desparta dupa o calatorie? 

Ce face totusi aceasta Calatorie cu noi? Ce inseamna Calatoria Eroului? Cum sa calatorim cu Sens? Cum ne poate transforma o Calatorie? Care este diferenta dintre o calatorie cu cei semnificativi si una ghidata? Si ce inseamna sa spargem Oglinda? 

Voi parcurge cu fiecare dintre voi intelesul propriei Calatorii si vom cauta sa vedem ce elemente puteti aduce spre propria transformare prin Calatorie.

Mergi la pagina evenimentului TIMISOARAMergi la pagina evenimentului CONSTANTA

Despre toate acestea, intr-o Conferinta cu Sens, pe 26 Ianuarie in Timisoara si 10 Februarie in Constanta.

Prima parte a conferintei este una teoretica, ca in a doua parte sa stam cu intrebarile care apar.

Varsta Minima de participare: 20 de ani
Locuri: Minim 11 - Maxim 22

Inscrieri: Trimiteti un email cu titlul CALATORIA si ORASUL la alexandru@batinas.ro