Un Atelier de dezvoltare personala si cunoastere, in care ne intalnim si discutam despre orice exista in tine acum sau in acel prezent si are potentialul de a fi transformat. De la ceva ce poate aparea in acea zi, pana la gandul care apasa sau intrebarea care nu te lasa. ORICE.

Fiind al doilea Atelier, vom explora impreuna si dinamica in si de doi. De la Eu sunt, la Noi suntem. De la un adevar, la doua adevaruri. De la o credinta, la doua credinte. De la o istorie, la doua istorii. De la o stare, la doua stari. De la o decizie, la doua decizii. De la o dorinta, la doua dorinte. De la identificare, la empatie. De la o alegere, la doua posibilitati de alegere. De la 1 la 2, dar si de la 2 la 1. De la ceea ce nu stiu ca stiu, la ceea ce pot sa stiu. Orice semn si semnificatie, capata sens doar intr-o RELATIE!

Gandirea in doi, o arta a adevarului…tot despre noi! Plecam de la “Povestea mea” si mergem sa intelegem “Povestea noastra”. Intelegem “Povestea noastra”, intelegem “Povestea mea”.

Un proverb chinezesc spune asa: “Lucrurile bune vin in perechi!”

In pereche vine si INTALNIREA! Tot in doi vine si IUBIREA!

Despre Alexandru Batinas: Psiholog, Coach, Trainer si Consultant de dezvoltare personala. Mai multe informatii gasiti pe https://batinas.ro/about/

Emisiuni: https://batinas.ro/video/

Ne vom intalni pe 22 Octombrie in Bucuresti, 28 Octombrie in Oradea si 9 Decembrie in Brasov!

Mergi la pagina evenimentului BRASOVMergi la pagina evenimentului ORADEAMergi la pagina evenimentului BUCURESTI

Atelierul va incepe la ora 11:00 si se va incheia in jurul orei 20:00, cu pauze de cafea si o pauza de pranz.
Locatia le va fi comunicata participantilor dupa inscriere.

Costul Atelierului: 200 de Lei.
Pentru inscrieri si informatii legate de Atelier: alexandru@batinas.ro, sau prin completarea formularului de mai jos. Va rog sa specificati in e-mail si orasul.

Varsta Minima: 22 de ani!
LOCURILE SUNT LIMITATE! Numarul minim fiind de 8 si numarul maxim fiind de 16 persoane.
DATA LIMITA DE INSCRIERE: 6 zile inainte de Eveniment.