Cand Timpul Eroului interior sosise, am incalecat pe-o sa si am plecat la drum in cautarea Dreptatii si Adevarului si am gasit…Diversitatea si Umanul.

Multi ani m-am aflat in cautarea adevarului si al dreptatii…in cautarea acelei retete de OM perfect si care nu poate sa fie “sanctionat” si “atins” de naturaletea lucrurilor. Fara de vina, fara de pacat, fara de greseala…le stiti si voi!

Timpul Eroului interior sosise si astfel Inconstientul m-a aruncat in Asia. Numele si identitatea imi fusesera sterse de o uniforma si un numar matricol. 32789, asa eram identificat si strigat. Imi amintesc si acum cum ma uitam in avion si nu puteam sa reperez din ce tara sunt unii oameni, ce cultura au, ce legi au, la ce Zei se roaga…ma simteam confuz si debusolat. Disperat as spune. 

Treptat, am inceput sa descopar diferentele si ma loveam de ele…de ce? Pentru ca si cu un alt model de functionare, acei oameni isi continuau existenta si traiau! Un alt model fata de cel “adevarat” si “drept”! Cum sa traiesti si altfel? Da. Traiau. Aveau dreptul sa traiasca! Ce drept…ce mare drept!

Dupa m-am intrebat cui serveau aceste adevaruri si dreptati pe care le cautam?…la asta fiecare este important sa descopere si sa-si raspunda in sinea lui!

Intr-un final toate diferentele s-au transmutat in Diversitate. 

Cu totii sub acelasi cer! Si astfel a luat nastere…Alchimia Sufletului!

Identitate, Diversitate, Autenticitate si Continuitate…cei patru stalpi care-mi sustin activitatea, cercetarea si calatoria. Patru stalpi care consolideaza templul…Uman. 

Ce este interesat de observat in tabere si retreaturi este cum la inceput par sa existe diferente intre oameni. De aici incepe treaba mea…pana la final, diferentele se transforma in Diversitate si Autenticul se manifesta liber…acum ca are loc. 

O lume a diferentelor functioneaza doar pe principiul comparatiei…unul mic, altul mare…unul moale, altul tare…unul bun, altul rau.

Intr-o lume a diversitatii, fiecare si-a integrat deja dualitatea…si Luna si Soarele. 

Autenticitatea nu este ceva care se vede…este modul in care noi ne simtim cu propria lume interioara…si asta se resimte in exterior.

#AlchimiaSufletului #SePoateSiUman

 

 

Ne intalnim in continuare in Retreat “Alchimia Sufletului” BALI din Noiembrie 2018 si 4-14Martie 2019 

Sa ne vedem cu Sens!