De ce esti asa, Primavara?

Draga Primavara...stiam altceva despre tine! Ce sa fac eu cu tine, asa schimbata cum esti acum?...

Intalnirea cu ceilalti poate sa fie exact asa cum intampinam ninsoarea sau ploaia din aceasta zi…De ce ninge acum? De ce este asa frig?  De ce ploua? Este ca si cum, ne testam puterea cu Anotimpul, cu ceva ce se intampla natural…si de o putere mult mai mare decat puterea pe care imaginatia noastra isi doreste sa o detina. Mintea stia ca este Primavara…Primavara vremea e asa…cum si-a permis Primavara sa fie altfel?

Sa va ganditi de cate ori le spunem celorlalti: De ce ai facut asta? De ce esti asa? De ce imi spui asta acum? Ce te-a apucat? De ce nu esti cum stiu? Nu este TIMPUL ACUM pentru asta!

Pentru unii doar “ninge/ploua!”…pentru altii “de ce ninge/ploua?”, pentru fiecare este asa cum alege sa fie acest eveniment care se intampla…

Tot asa, in calatoriile pe calea aerului, nr.13 nu exista ca loc…in calatoriile pe apa, el se pare ca exista. Noi alegem “consumul” in fata unor credinte, convingeri si intamplari. Poate Marinarii n-au auzit de el…sau Aviatorii au ascultat prea multe.

 

Am ajuns in Constanta! Ne intalnim Sambata, pe 22 Aprilie. In continuare…6 Mai in Bacau, 13 Mai in Timisoara si 20 Mai in Brasov, la Atelier “Alchimia Sufletului”