Se mai incheie un an, dar nu cu lectii invatate, ci cu continuitate.  Punct si in continuare!

Se incheie un an cu dinamici relationale, cu simtiri, cu tensiuni, cu plans, cu ras, cu esec, cu realizari, cu progres, cu descoperiri, cu pierderi, cu ganduri negandite, cu intrebari, cu continuitate si noi amintiri cu Sens.

Multi se grabesc sa invete lectiile din anul ce a trecut si sa se asigure ca nu le vor mai repeta. Da, ele ne tin departe de suferinta, dar si de interactiunea umana. In orice lectie, unul este bun si unul rau, unul invata si unul greseste, unul este ranit si unul raneste. Dar vedeti cat de singura e dinamica asta? 

Va invit sa va auziti lectiile si ecoul lor de singuratate! Se aude discret…pentru ca in spatele oricarei lectii, omul ramane singur. E clar ca acolo s-a produs o ruptura, o despartire, o separare, o dezamagire. 

Suntem atat de oameni incat este inevitabil sa nu gresim. Suntem atat de oameni incat este inevitabil sa nu ranim. Si sper sa ajungem atat de oameni incat iubirea sa fie inevitabila!

Si daca te-ai saturat de lectii, schimba ceva la pozitia din care privesti lumea si lectiile vor deveni relatii in continuare. 

In povestea oricui suntem si buni si rai…si orice relatie dureaza doar daca celalalt este si bun si rau. Comunica-ti limitele si nu o sa mai fie nevoie sa te izolezi sau sa rupi relatii. Unele poate se vor termina, dar altele vor continua. 

Inainte de intentii care se transforma in lectii, paseste mai aproape de tine in noul an si invata sa fii curios, lasa-ti imaginatia sa gaseasca noi Sensuri catre viitor! 

Viitorul vine peste noi pentru ca nu putem opri timpul, dar si noi putem sa-l intampinam!

La multi ani si La o continuitate!

Va imbratisez pe toti cei care-mi cititi calatoriile spre Sens si pe cei cu care calatoresc in drumul lor spre Sens!

 

 

Locurile au fost ocupate pentru Retreatul “Alchimia Sufletului”  cu editia numarul 5 in Bali din 22 Martie pana pe 1 Aprilie 2020, dar inscrierile au inceput si pentru cel din 2021. Tabara Alchimia Sufletului din Moieciu va avea loc in perioada 29 August – 4 Septembrie 2020. Detalii in curand.