Consultanta Personala / Politica de prelucrare a datelor


Simti ca se intampla ceva in viata ta si cauti un raspuns? Iti doresti sa intelegi ce se intampla? Vrei sa transformi un aspect al vietii tale? Exploram si Descoperim Impreuna!

Vine o vreme cand ajungem in punctul din care trebuie sa ne cream singuri pe noi...dincolo de tot ceea ce stiam. Si nu este deloc usor sa pasesti de pe Pamantul Cunoscut in Oceanul de Necunoscut. Sa-ti mentii radacinile intr-un Pamant, te leaga de acel Pamant si iti ofera stabilitate, niciun vant nu te poate transmuta din radacina...dar in timp aceasta se transforma in rigiditate.
Sa-ti cresti radacinile in Apa, asta este o provocare...dar te conecteaza la INTREG, la tot ceea ce inseamna Viata...calatoare, trecatoare si mereu transformatoare.

Sedintele de Consultanta Personala se desfasoara fata in fata sau online, atat in Bucuresti, cat si in tara.
Atelierele se desfasoara in diverse orase, acestea pot fi urmarite pe pagina Evenimente.
Grupurile de Lucru se desfasoara in Bucuresti.

Pentru programari si alte informatii, trimite-ti un e-mail la adresa alexandru@batinas.ro sau completati formularul de mai jos.

Un aspect important in serviciile oferite este si protejarea datelor personale ale clienților, de aceea ma angajez cu fermitate să ne îndeplinesc angajamentele cu cel mai înalt grad de profesionalism.
Începând cu data de 25.mai.2018, odată cu intrarea în vigoare a Regulamentului general privind protecția datelor personale – cu numărul UE 2016/679, SC The Wizard Way SRL (denumită în continuare TWW) înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului cu nr. J13/941/05.04.2017, CUI 37334786, are obligația de a administra numai în condiții de siguranță datele personale pe care ni le furnizați dumneavoastră.
Practic, prin acordul dumneavoastră și completarea formularului de mai jos, veți continua să fiți ținuți la curent cu privire la evenimentele și serviciile organizate de Alexandru Batinas.

TWW colectează date personale direct de la client, în momentul în care acesta solicită informații despre sau se înscrie la unul dintre evenimentele organizate în țară sau în străinătate, prin telefon sau prin formularul de contact/ înscriere afișat pe www.batinas.ro și care presupune furnizarea unor date precum:
– nume, prenume, data nașterii;
– adresa de e-mail;
– număr de telefon;
– adresa de domiciliu – pentru livrarea produselor comandate.

Refuzul dumneavoastră de a furniza aceste date determină imposibilitatea operatorilor TWW de a vă oferi informațiile pe care le solicitați sau de a vă transmite detalii privind data, locația, condiții de participare și altele informații organizatorice, precum și pentru a vă fi furnizate materialele de studiu aferente sau să vă livrăm produsele comandate.
Dacă sunteți de acord cu acestea, completând formularul de mai jos vă exprimați acordul ca operatorii TWW să folosească datele personale furnizate de dumneavoastră pentru a vă oferi în continuare informații cu privire la:
– produsele, evenimentele și serviciile oferite de TWW;
– oferte personalizate în urma verificării eligibilității dumneavoastră și a faptului că îndepliniți condițiile pentru a beneficia de oferte speciale;
– opțiunile dumneavoastră de a beneficia de produse și servicii adresate doar anumitor clienți (pentru clienții care au participat la evenimente organizate de TWW sau au apelat serviciile oferite).

Prin această activitate, TWW – prin reprezentantul său Alexandru Batinas – își dorește totodată să optimizeze relațiile cu clienții în scopul de a oferi acestora experiențe autentice, bazate pe profesionalism și încredere reciprocă.

Mai multe despre Politicile de Confidențialitate puteți să citiți pe www.batinas.ro/confidentialitate, sau ne puteți adresa orice fel de întrebare la adresa: alexandru@batinas.ro