Am gresit, ma las iubit.

Teama de a gresi, umbra aruncata asupra intregii tale fiinte.

Cati dintre noi se tem sa greseasca?

Ce inseamna a gresi?

Si cum ma las sa gresesc?

Intrebari profunde intr-o lume aproape perfecta sau care se vrea perfecta… ACUM!

Te-ai gandit vreodata ca teama de a gresi te poate tine departe de ceilalti? Te poate arunca intr-o umbra de unde nu te pot vedea ceilalti…si de unde, la un moment dat s-ar putea nici tu sa nu te vezi. Si pe langa faptul ca nu te vad…nici nu te pot atinge. Pozitia omului care nu greseste si care primeste scuze peste scuze…poate fi una satisfacatoare la prima vedere dar deloc echitabila si intr-un consens.

Te-ai gandit vreodata ca o greseala te poate apropia de celalalt? Da, cam asa. Cum? Pai cred ca tot la iubire ajungem, este tot un semn de iubire cand esti iertat.

Prin a gresi, nu incurajez greselile in nicio forma, ele se intampla deloc intamplator. Vreau sa atrag atentia catre cele doua tabere, care in dinamica formeaza un intreg. Celor care gresesc, le amintesc ca si cei care iarta au nevoie de spatiu sa greseasca si sa primeasca.

si celor care iarta… Mai poti? Muntii astia pe care ii cari in spate…mai vrei sa ii duci? Sunt toti ai tai? Vezi ce comportament incurajezi?

De ce nu inveti de la ei, cei pe care ii iubesti? Si cum crezi ca evoluam prin repetitie?

Crezi ca poti primi iubirea prin iertare?

Cand gresesti, astepti sa se intample ceva. Cineva se supara, cineva te respinge, cineva sufera, cineva pleaca si cineva sta. Fiecare este liber sa aleaga cum reactioneaza. Dar ma intorc la o situatie, pe care parca nu vrem sa o vedem.

Tu stii ce inseamna cand cineva sta?

Este important sa constientizam ce sta in spatele “Imi este teama sa gresesc” si sa intelegem ca acum…se poate si altfel. Cineva poate ca o sa stea!

Nu putem fi iubiti, daca nu ne aducem din umbra sa fim vazuti!

Tu, cand ti-ai dat voie ultima oara sa gresesti? Sau…

Cand ti-ai dat voie sa te lasi iubit?

sursa imagine: Etsy