Drumul spre acum


Copilul descopera lumea prin joc, la fel cum adultul o asterne urmasilor prin ceea ce numim Mitologie. Nu pot afirma ca am descoperit lumea intreaga in pozitia de adult, ea fiind intr-o continua si constanta schimbare. O descopar in continuare prin jocul cuvintelor si al curiozitatii fata de fiecare Mit Personal pe care-l intalnesc in calatoria mea alaturi de oameni.

Uneori avem nevoie sa exploram Mitul Personal pentru a putea reformula cu Sens un Mit Colectiv Contemporan in care ne traim existenta.

Maiestria Omului este Iubirea, meseria lui este de A IUBI! Dincolo de tot ceea ce facem sau de eticheta pe care o purtam, cu totii calatorim in viata spre transformarea acestei meserii la rang de Maiestrie.

Curios fiind, m-am cautat!

In tot acest timp normal ca au existat joburi, studii, curiozitati, interactiuni si experiente care mi-au influentat drumul si evolutia.

Prin integrarea si armonizarea specializarilor/studiilor/joburilor de Psiholog, Psiholog Clinician, Consilier, Coach, Trainer, Story Teller, Creative Director si Brand Ambassador, am ajuns la forma actuala de lucru cu oamenii. Iubesc sa fac vazuta Lumea Nevazuta si sa Observ Semnele! Sa aduc din Imaginatie elemente care sa contribuie la transformare, la altceva fata de ceea ce cunoastem.

Cine a inventat submarinul, Jules Verne care si l-a imaginat, sau Inginerul care, copil fiind, a citit cartea lui si prin tehnica din acel prezent a reusit sa materializeze submarinul?

Am vizitat diverse tari, culturi, religii si identitati, ba chiar m-am transmutat in ele, traindu-le ca si cum eram de acolo. Imi amintesc de o ecuatie care mi-a schimbat directia in viata: Stiinta + Religie = Magie. A sti cum + sa crezi = Magie…

Din 2011, am studiat Psihologia si am terminat Masterul in Psihologie Clinica. Mi-am facut dezvoltarea de grup pe Cognitiv Comportamentala si pe Psihodinamica, o formare in Psihoterapie Integrativa, studii in Psihanaliza Copilului si Adolescentului, Cursul de Trainer si o Analiza Personala – Psihanaliza Clasica. In tot acest timp, cautarea a ramas vie, fiind implicat in diverse colaborari. Bogatia experientelor si a relatiilor intalnite, au contribuit semnificativ la transformarea mea. De la un brand de haine, la ong-uri, la afaceri sociale si un festival de muzica electronica. Cu fiecare om intalnit a existat un schimb de privire si orice privire…TRANSFORMA!

Sufletul, se manifesta prin orice si se cauta pe oriunde. India, Nepal…m-am cautat bine de tot! Acolo nu m-am simtit izbit de spiritualitate…ci de realitate…cand Estul intalneste Vestul, mintea se blocheaza. Astrologia, Numerologia, Tehnici de Citire a Chipului pe baza Elementelor Feng Shui si alte forme de cunoastere, mi-au fost si imi sunt partenere de drum. Dupa atatea specializari am inteles ca exista un limbaj SIMBOLIC, NEVAZUT si ARHETIPAL, care-si cauta manifestare in realitate prin diverse forme. Pe scurt, cand te uiti la imaginea globala, toata lumea vorbeste aceeasi limba. Doar ca ne blocam in etichete si ne separam cu ele, astfel ajungem sa fim orbi in fata semnelor si a IUBIRII!

Alchimia Sufletului


Vine o vreme cand ajungem in punctul din care trebuie sa ne cream singuri pe noi…dincolo de tot ceea ce stiam. Si nu este deloc usor sa pasesti de pe Pamantul Cunoscut in Oceanul de Necunoscut. Sa-ti mentii radacinile intr-un Pamant, te leaga de acel Pamant si iti ofera stabilitate, niciun vant nu te poate transmuta din radacina…dar in timp aceasta se transforma in rigiditate.
Sa-ti cresti radacinile in Apa, asta este o provocare…dar te conecteaza la INTREG, la tot ceea ce inseamna Viata…calatoare, trecatoare si mereu transformatoare.

Prin scris, ateliere, consultanta, cursuri si workshopuri caut sa aduc impreuna Lumea vazuta si nevazuta, comunitati, idei, realitati, sens si viata. Impreuna ca Intreg.

Observ. Ascult. Simt. Intreb. Creez.