O tabara de Cunoastere, Transformare si Dezvoltare Personala. 7 Zile in care vom explora impreuna Relatia Minte-Corp-Mediu-Suflet.

Pentru cei care deja sunteti acomodati cu Atelierele “Alchimia Sufletului”, aceasta saptamana este tot despre ORICE. Pentru ca Sufletul se manifesta prin orice, tot asa si orice semn isi gaseste sensul doar intr-o Relatie:

“Un Suflet are nevoie de un alt Suflet pentru a se putea oglindi.” – Socrate

Vom observa impreuna Relatiile pe care le ai cu ceilalti, cu Timpul, cu partea profesionala, cu spiritualitatea, cu familia si cu orice altceva semnificativ din viata ta.

Va dezvalui aici cateva activitati si instrumente pe care le voi aborda in tabara: Arta Relatiilor si Dinamica lor, Mecanismele de Aparare, Povestea iMAGinata si Povestea Traita, Exercitii Proiective, Povesti Terapeutice, Exercitii de Grup, Superstitiile -Traditiile si Ritualurile, Transgenerationalul, Exercitii de Somato-Terapie, Observatorul Observat, Dinamica Inter-Relationala si Intra-Relationala, de la Frica la Intelepciune, Cele 7 zile ale saptamanii si Planetele care guverneaza aceste zile si Cele 5 Elemente Feng Shui si Alchimia lor in personalitatea noastra.

Am pornit de la citatul lui Platon – “Partea nu va putea sa fie bine, pana cand intregul nu este bine.” si am cautat acest spatiu in care saptamana sa se poata aseza. L-am gasit tocmai in Maramures! Un spatiu ca suficient de intreg, in care partea sa-si aseze singura binele.

Pe langa linistea, intimitatea si ceea ce ne ofera pensiunea (piscina, ciubar, terasa, zone de relaxare, fire pit, tarc animale domestice, iaz cu pesti), mai exista un aspect foarte important si anume: HRANA. In aceste 7 zile, vom manca 100% autohton. Toate produsele sunt naturale si provin atat de la pensiune (productie proprie), cat si din imprejurimi. Vom explora impreuna legatura intre alimentatie si psihic, intre ceea ce mananc si starile pe care le pot avea. Este daca vreti, o intoarcere la radacini autentice si o forma de a intelege relatia Corp-Minte-Suflet. Invatam sa mancam Constient, sa ne ascultam corpul, sa ne intelegem mintea si sa traim prezentul.

Cel mai important instrument al acestor 7 zile este TIMPUL. Vom explora impreuna Timpul care se aseaza intr-o saptamana prin forma unui Jurnal. Exercitiile si activitatile zilnice vor incepe in fiecare zi de la ora 11:00 la ora 18:00. Vom avea activitati atat in interior, cat si in piscina, curtea interioara si prin plimbari alese cu sens. Seara ne putem bucura de Povesti spuse la foc.

Tabara se adreseaza oricui, varsta minima fiind de 20 de ani. Oricare ar fi domeniul din care veniti, el nu poate decat sa ne imbogateasca prezentul, realitatea si grupul. Dincolo de orice, plecam mai bogati din aceasta saptamana datorita intalnirilor si a orizonturilor deschise de acestea.

Va astept curios, cu drag si bucuros de intalnire! Ne vedem in MARAMU! <3

Puteti vedea mai multe imagini cu locatia aici: http://soare-nmaramures.ro

Tabara 28 Mai - 3 IunieTabara 27 August - 2 Septembrie

TABARA 1: 28 MAI - 3 IUNIE
TABARA 2: 27 AUGUST - 2 SEPTEMBRIE
Locatie: Soare-n Maramures / Comuna Budești nr. 266 A (la iesirea spre Cavnic), Maramures, Romania
Cost: 2000 Lei /
Tabara 1: Avans 50% (1000 de Lei) pana pe 1 MARTIE si restul pana pe 1 MAI.
Tabara 2: Avans 50% pana pe 1 IUNIE si restul pana pe 1 AUGUST.
Locuri: Minim 10 - Maxim 14 (primul inscris - primul loc ocupat)
INSCRIERI: alexandru@batinas.ro

Pretul include:
All Inclusive - cazare, 3 mese pe zi, cafea, apa, sucuri naturale, aperitive la pauze, fructe si orice altceva cu care gazdele ne vor intampina poftele + toate materialele, instrumentele si altele necesare acestei saptamani de lucru.

Transportul: Nu este inclus. In functie de orasul din care porniti, va voi pune in contact si cu alti participanti, astfel incat sa puteti calatori impreuna.

Locurile sunt limitate, 14 la numar. Primul inscris - primul loc ocupat.

Inscrierile se fac prin plata unui avans de 50% (1000 lei) pana in data de 1 MARTIE/ 1 IUNIE si restul de 50% pana in data de 1 MAI / 1 AUGUST.