Te invit sa mergem in insula Bali din Indonezia, sa pornim impreuna in calatoria Alchimia Sufletului si sa aprindem  Luminile de Sarbatoarea Luminii, Diwali sau Deepavali.

Schimbam mediul si vedem ce ORICE din tine se poate Transforma. Atunci cand schimbarea pare sa vina mai greu din interior, schimbarea exteriorului lucreaza, actioneaza si are grija pentru ca aceasta sa se intample.

Asa cum Luna, Soarele si Adevarul nu pot fi ascunse, tot asa si Universul aseaza totul la locul sau. Mintea noastra este cea care va cauta povesti partiale si “adevaruri” pentru a explica stari si chiar pentru a gasi scuzele necesare in fata schimbarii.

Prin Ateliere, experientele de acolo si sedinta personala, vei avea ocazia sa identifici care sunt piedicile pe care ti le pui inconstient in calea devenirii tale. Constientizate, acestea vor putea fi lucrate in cadrul Atelierelor.

Tema Retreatului

Am ales aceasta perioada din an deoarece DIWALI in BALI este o Sarbatoare care se tine in OGLINDA cu cea din India si are un RITUAL aparte prin care este celebrata. O manifestare in care Lumina castiga in fata Intunericului, in care Dharma vine inaintea Adharmei!

Bali este denumita si Insula Zeilor, fiind o insula in care Hinduismul a rezistat schimbarilor de credinte ce au avut loc in celelalte insule din jur. Prin Alchimia Sufletului in Bali, vom explora impreuna ORICE vei trai, descoperi, explora, cunoaste, atinge si simti acolo.

Tema Retreatului este despre ORICE exista in tine acum sau in acel prezent si are potentialul de a fi transformat, deoarece SUFLETUL se manifesta prin orice si orice semn isi gaseste sens si semnificatie doar intr-o RELATIE.

Atunci cand calatorim mai “departe” de casa si cand mediul este unul continator, aproape de paradis – asa cum este descrisa insula ca INTREG si plina de cultura vizuala infuzata cu spiritualitate – continuturile tensionate si inconstiente, pot fi aduse intr-un plan prezent pentru a fi explorate, constientizate si integrate. Atunci cand calatorim in necunoscut, ne aducem aminte de atat de mult cunoscut…ne aducem aminte de NOI si potentialul nostru.

Cum se va desfasura retreatul?

Programul acestui retreat imbina dezvoltarea personala si spirituala cu activitati de explorare a templelor si a insulei, care vor invita la manifestarea celui care esti, la identificarea resurselor interioare dar si a limitelor pe care le avem cu totii prin prisma credintelor, astfel incat procesul transformarii sa inceapa.

Atelierele se vor desfasura timp de 4 zile si vor avea o durata de 5 ore pe zi.

In acest RETREAT fiecare participant va avea parte si de o sedinta de Consultanta Personala individuala, timp de 45 de minute, fata in fata.

 “Alchimia Sufletului este un Atelier pe care l-am sustinut si il sustin in continuare si in Romania, iar ceea ce am observat este ca el se aseaza diferit si autentic in fiecare oras, fiind influentat de Obiectivitatea Subiectivitatii specifica fiecarei zone si a fiecarui OM. Imbinand studiile academice de psihologie si psihologie clinica, precum si cele facultative de psihanaliza, psihoterapie integrativa, psihosomatica si psihodinamica, cu cele de spiritualitate, astrologie, elementele feng shui, filosofie, religie si alte forme de manifestare ale limbajului, am inteles ca inainte de a vorbi de Spiritualitate, Suflet, Corp, Mediu, este important sa intelegem Mintea, instrumentul principal implicat in traducerea acestora. In zilele noastre limbajul este cel care ne separa si traim vremuri de destructurare a unor vechi credinte, forme si sensuri. Tocmai in aceste vremuri nesigure, putem explora intelepciunea si potentialul transformator al nesigurantei.

Vom invata impreuna sa facem loc ca ORICE altceva sa se intample! Pattern-urile sau tiparele repetitive, spuse ca povesti uneori in tacere, alteori galagioase, inainte de a fi transformate, este important sa fie ascultate, observate, intelese, acceptate si integrate.

Doar dupa ce plec la intalnire cu mine, pot merge la intalnire si cu celalalt!

In acest retreat vom explora impreuna Relatia Minte-Corp-Suflet-Mediu si vom intelege cum schimbarea vine atat din interior spre exterior, cat si din exterior spre interior, interiorul si exteriorul fiind intr-o relatie dinamica si cu o puternica influenta asupra noastra.”

Despre Alexandru Batinas, Psiholog | Trainer | Consultant de transformare si dezvoltare personala: http://batinas.ro/about/

Emisiuni: http://batinas.ro/video/

Blog: http://batinas.ro/blog/

In afara Atelierelor vom face Ritualul de Purificare cu Apa Sfanta de la Tirta Empul, vom vizita Templele semnificative si pline de tot ceea ce inseamna NATURAL si DIVIN, vom petrece timp si in superbele orezarii unde vom servi pranzul, plantatia de cafea ne va oferi gustul aromelor acestei insule, vom beneficia si de o sedinta individuala la cel mai renumit vindecator din Bali si vom experimenta Leaganul deja celebru al insulei. Fiind pozitionati in Ubud, vom interactiona cu maimutele chiar la ele acasa, in Templul Maimutelor si vom explora la pas minunatul oras, locul emblematic al insulei unde s-a filmat “Eat, Pray, Love”.

Mergi la pagina evenimentului

Varsta Minima – 22 de ani.Pret: 1750 Euro pana la 1 August/ 1850 Euro dupa 1 AugustPerioada: 05 – 15 Noiembrie 2018Locuri: Minim 7 - Maxim 10Inscrieri si Informatii: 0755 030 302


Incluse:
• Zbor Bucuresti – Denpasar – toate taxele incluse, bagaj cala, bagaj mana
• Cazare 9 nopti la un superb resort de 5* din Ubud
• Mic dejun, apa, ceai, cafea
• Transfer aeroport-hotel-aeroport
• Atelierele “Alchimia Sufletului” – 5 zile cate 4 h/zi
• Consiliere individuala 45 min cu Alexandru Batinas
• 1 zi Explorare insula (templu, orezarii, plantatii cafea)
• Ritual de purificare cu apa sfanta la Templul Tirta Empul

Neincluse:
• Asigurare calatorie (30 lei prin agentie)
• Pranz, cina (aprox 200 euro/persoana)
• Sedinta individuala la Healerul Cockorde Rai
• Activitati de Explorare (Templele si altele propuse de Alexandru, pe care le veti alege impreuna in functie de dinamica grupului)

Inscrieri:
1750 de Euro pana la 1 August/ 1850 de Euro dupa data de 1 August

*Inainte de semnarea contractului, va exista un interviu telefonic cu Alexandru.

*In cazul in care grupa o sa fie formata si o sa existe in continuare cerere, o noua grupa se poate forma cu data de 19 Noiembrie - 29 Noiembrie.

Contact Us
Va rugam completati datele de mai jos in cazul in care sunteti de acord cu politica de confidentialitate.
*
*
*
*
*
*