Sarbatorile vin!..si odata cu ele si toate dinamicile familiale si relationale.

Un workshop de dezvoltare personala, explorare si cunoastere a dinamicilor relationale. Perioada Sarbatorilor, pe langa simbolistica, toate luminitele si bucuria cadourilor, mai comporta uneori si aceasta parte tensionata. Ceea ce se promoveaza ca perioada de liniste si odihna, poate sa fie traita in mod diferit de fiecare…in functie de continuturile personale accesate. O repetitie pe care o putem intrerupe in momentul in care o exploram si alegem sa o constientizam.

De la an la an proiectam anumite sperante atat asupra celorlalti cat si asupra Sarbatorii in sine, dar simtim si anumite sperante si asteptari din partea celorlalti asupra noastra. Tot in aceasta perioada ne strangem sa impartasim si din realizari, astfel incat ne adunam toate evenimentele semnificative din an pentru a le integra, atat la nivel personal cat si in familie. Unele sunt ascunse, altele scoase si aruncate cu voce tare, altele transformate si altele care isi asteapta locul sa poata fi impartasite. Descoperim impreuna!

Invatam si cum sa ne facem loc la masa de Craciun! Vom explora impreuna dinamica relationala a fiecaruia, intrebarile si dorintele, greutatile si evitarea lor, dar si curiozitatea in fata unor noi posibilitati si dorinte.

Prin acest workshop invatam cum sa impartasim mai curat si mai putin alterat ceea ce ne dorim. Impreuna vom elabora limbajul necesar pentru ca Sarbatorile sa fie traite ca Autentice si cu Sens.

Este important cum asezam ceea ce poate reveni de “Atunci si Acolo” in “Aici si Acum”, pentru a pasi in Noul An si urmatorul “Atunci si Acolo”.

Mergi la pagina evenimentului CONSTANTAMergi la pagina evenimentului BUCURESTI

Ne intalnim pe 16 Decembrie in BUCURESTI, incepem la ora 11:00 si incheiem la ora 20:00 si pe 22 Decembrie in CONSTANTA, incepem la ora 17:00 si incheiem la ora 22:00.

Locatia le va fi comunicata participantilor dupa inscriere.

INSCRIERI: Trimiteti un email cu titlul SARBATORILE VIN la alexandru@batinas.ro
COST: 200 de Lei/BUCURESTI
150 de Lei/CONSTANTA

Despre Alexandru Batinas: http://batinas.ro/about/
BLOG: http://batinas.ro/blog/
VIDEO: http://batinas.ro/video/

Varsta Minima: 22 de ani
Numarul minim de participanti: 7
Numarul maxim de participanti: 14/Bucuresti si 12/Constanta
Data limita de inscrieri: 10.12.2017/Bucuresti si 15.12/Constanta